20161208_102849

 

 

Echipa noastră de management de construcții este formată din manageri de proiecte, estimatori, superintendenți de proiecte și personal de asistență necesar.
Munca desfășurată în mod normal de forțele proprii include, dar nu se limitează la supraveghere, demonstrație selectivă „mockup”,lucrari de armatura, beton structural, structuri metalice, zidarie si tencuieli mecanizate/manuale, compartimentari din rigips , tâmplărie brută și finisată, sape si pardoseala flotanta, finisaje si  instalare specială a produsului.
DG construct și-a construit o reputație pentru o muncă de calitate și un serviciu excelent pentru clienți.
Oferim construcții de calitate cu experiență diversă în multe domenii diferite ale industriei construcțiilor. Echipa noastră are experiența necesară necesară pentru a estima, gestiona și controla diverse proiecte, inclusiv, dar fără a se limita la Hoteluri , Depozite si spatii comerciale, facilități educaționale, facilități chirurgicale / medicale, caldiri si sparii de birouri, blocuri si locuinte familiale, restaurare istorică .

 

 DG Construct este o afacere de familie. Suntem o familie, organizam lucrurile pentru si ca atare.  Va vom depasi toate asteptarile. DG Construct nu va vorbeste despre obstacole, probleme sau piedici ci pur si simplu le depaseste, pentru ca suntem acel gen de companie.

Construim din pasiune .