Cine suntem?

Din 2007, compania noastra are obiectivul de a deveni un partener de incredere, o alegere sigura pentru calitate si profesionalism. Ghidati de valorile noastre puternice precum excelenta, cooperarea, flexibilitatea, pasiunea, increderea
si implicarea, atingem succesul prin indeplinirea unor obiective care implica mai mult decat realizarile financiare. Astazi , datorita experientei, stabilitatii si standardelor ridicate reusim sa obtinem cele mai eficiente rezultate.

Cu ce ne ocupam ?

Fiecare dintre noi este un constructor in inima sa. Construim totul, de la simple depozite până la centre de ultimă generație de comerț electronic cu robotică avansată.
Construim spații interioare și executăm extinderi / renovări.
Construim clădiri de birouri și spații comerciale. Cel mai important, construim relații de durată.Relațiile încep cu a face o treabă bună. Când faci o treabă bună, oamenii vor să continue să lucreze cu tine.

Cum lucram ?

Marile parteneriate au cea mai mare valoare

Succesul nostru poate fi măsurat prin relațiile pe care le formăm, cu clienții, partenerii și între noi. Ca orice proiect de construcție eficient, începem cu o viziune comună, conturarea și modelarea ideilor, punând împreună oameni talentați și hotărâți pentru a obține rezultate. Afacerea noastră a fost întotdeauna așa. Parteneriatele puternice au fost hrănite și respectate, în centrul activității noastre.

Parteneri în construcții. Prieteni de încredere în succes.

Siguranta

O slujbă de DG Construct este la fel de reușită pe cât este sigură.
Scopul nostru este să asigurăm siguranța și bunăstarea tuturor celor implicați într-un proiect de DG Construct.
Aceasta include nu numai membrii echipei noastre, comercianții și furnizorii, ci și clienții, profesioniștii în proiectare, consultanții, ocupanții clădirilor și vecinii.

Parteneriate durabile

Dezvoltăm și menținem relații puternice, reciproc avantajoase cu clienții, partenerii din industrie și angajații.
Succesul și creșterea noastră colectivă depinde de valori comune, colaborare, încredere și onestitate.

Adaptabilitate

În calitate de constructor privat, nu suntem constrânși de politicile sau practicile corporative de lungă durată.
Înglobăm atât flexibilitatea, cât și creativitatea fără o structură organizatorică rigidă.
Suntem deschiși la idei noi de la proprietari, profesioniști în proiectare și membri ai echipei, pe măsură ce învățăm, ne adaptăm și îmbunătățim împreună.

Inovatie

Căutăm și aplicăm constant cele mai bune metode, sisteme și tehnologii pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă a proiectului și produsul final.

Calitate

Echipele noastre de construcții foarte bine pregătite și cu experiență se angajează să implementeze practici de construcții care produc procese mai eficiente
și proiecte de calitate superioară.

Echipa noastra

Cherescu Daniel

Director General

Telefon : 0748218307

Cherescu Stefan 

Project Menager

Telefon: 0756196200

Voinea Iulian

Project Menager

Telefon: 0756196203